Onze producten – Viermarken

Kopen met een goed gevoel

Door bij ons in de winkel je groenten, vlees, eieren en droogwaren te kopen steun je onze stichting en krijg je prachtige, verantwoorde en biologisch producten. Dat geeft toch een goed gevoel? 

Op de Viermarken maken we zoveel mogelijk producten zelf. Van ons fruit maken we heerlijke jam. Naast het houtovenbrood dat we bakken maken we in onze houtoven en keuken ook taarten en koeken, aangepast op het seizoen of de feestdagen.

Lees je mee voor meer informatie? 

PS Alle ingrediënten die wij gebruiken zijn van biologische oorsprong.

 

Biologische eieren

De eieren van onze biologische kippen worden in de winkel verkocht en ook gebruikt voor onder meer het gebak dat we maken. We verzorgen de kippen met liefde en aandacht. Wanneer ze uitgelegd zijn, eindigen onze kippen uiteindelijk als soepkip.

Scharreleireren_De_Viermarken_via_Unsplash_jakub-kapusnak-296865

Seizoensgroenten en fruit

Groenten en fruit komen zoveel mogelijk uit onze eigen moestuin of kas. Ook hebben we een eigen boomgaard en een bessentuin voor heerlijk vers fruit. Dit assortiment vullen we aan met producten van collega Twentse biologische boeren of de biologische groothandel. We werken het liefst met seizoensgroenten en stemmen ons productaanbod hierop af. Dit zorgt voor veel variatie en smaken! De seizoensgroenten zijn zowel los verkrijgbaar in onze winkel als in onze bekende groentepakketten.

Taarten en koekjes

Bij De Viermarken kun je terecht voor heerlijke, verse appeltaarten en andere seizoenstaarten (denk eens aan rabarbertaart), verschillende koeken en koekjes. Onze appeltaart is altijd op voorraad! Je kunt ze ook bestellen voor verjaardagen en andere feesten. Van ronde taarten voor zes personen tot grote platen voor meerdere personen.

Groentepakketten

Het groentepakket van onze boerderij bestaat wekelijks uit vier a vijf verschillende groenten en kruiden. Deze groenten zijn afgestemd op het seizoen en komen zoveel mogelijk uit onze eigen moestuin. Veel mensen weten de weg naar ons te vinden voor de wekelijkse groentepakketten met elke week wisselende ingrediënten en recepten. Klik hier voor meer informatie.

Vers brood uit houtoven

Op dinsdag en donderdag bakken wij biologisch houtovenbrood. Hiervoor gebruiken we onze eigen houtoven. Kom je het gauw eens uitproberen? Je kan het uiteraard ook voor eens of altijd bestellen!

Vlees (diepgevroren)

Wij verkopen ons eigen biologische lamsvlees. Het overige vlees dat wij in onze winkel verkopen komt van de logische slager in Oldenzaal.

Jam en meer

Van pompoenjam tot appelmoes; het aanbod in onze boerderijwinkel wisselt regelmatig. Uiteraard hebben we ook producten die we het hele jaar door verkopen. Tijdens feestdagen en andere specifieke perioden bieden we onder andere pakketten voor kerst, pompoenen voor halloween en andere attenties die perfect als lekkernij voor jezelf of als cadeau dienen.

Wol en houtproducten

Een van de activiteiten bij De Viermarken is het produceren van producten die gemaakt worden van de wol van onze schapen en afvalhout. Deze producten verkopen wij ook in onze winkel. Denk hierbij aan kussens, sleutelhangers, vogelhuisjes, dienbladen, bloembakken en dergelijke.

BewarenBewaren