Werken bij – Viermarken

Welkom bij De Viermarken

Mensen weten vaak wel welke beperking ze hebben, maar niet (meer) wat ze allemaal wél kunnen. Daar proberen we je bij helpen, dit te ontdekken en te ontwikkelen.

Heb je zin om jezelf te ontwikkelen? Vind je het fijn om actief bezig te zijn in de gezonde buitenlucht en te werken met pure producten, vers van het land? Lees dan rustig verder.

Doelgericht aan de slag

We begeleiden jou met als doel het stimuleren, ontdekken en ontwikkelen van talenten, uitgaande van de eigen kracht en verantwoordelijkheid. We proberen je te ondersteunen door op de boerderij doelen en taken af te spreken die passen bij jouw wensen met betrekking tot je eigen leven.

Iedereen uit Twente welkom

Iedereen uit Twente is welkom om bij ons te komen. Er werken mensen bij ons uit onder meer Enschede, Hengelo, Losser en Oldenzaal. Dit sluit aan bij onze visie om mensen dichtbij hun woonplek aan de slag te hebben.

Onze intake begint bij jou

Wie bij JIJ, als mens? En wat wil je en wat kun je?“ Dit is een vraag die we mensen stellen, ook die volgorde. We vinden het belangrijk je goed te leren kennen, alvorens we aan de slag gaan. Werkbegeleiders doen bij ons de intake. We kijken wie ben je, wat je achtergrond is en wat je zou kunnen en willen doen.

Nieuwe levensstijl met meer balans

Heb je stressklachten en wil je opnieuw een bepaalde levensstijl ontwikkelen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je ervaart een stuk minder stress, doet zinvol werk op een plek waar je met veel plezier kan werken, in de juiste balans tussen enerzijds inspanning waar je door geprikkeld wordt en anderzijds werken in een ontspannen sfeer.

Aangepast werk na ziekte of operatie

Moet je wennen aan je nieuwe situatie, bijvoorbeeld na ziekte of herstel van een operatie, maar wil je wel graag weer actief bezig zijn in een gemoedelijke omgeving in en fijne werksfeer? De Viermarken biedt ongekende mogelijkheden om je eigen talent en grenzen op de proef te stellen, op een gezonde en positieve manier.

Wijkcoaches en beleidsmedewerkers

Ben je wijkcoach, Wmo-consulent of bijvoorbeeld beleidsmedewerker en ken je iemand die helemaal bij ons past? We horen graag van je. Neem contact op via een van de kanalen op onze contactpagina en ontdek de vele mogelijkheden die De Viermarken biedt.

Bekijk de uiteenlopende werkzaamheden

De werkzaamheden bij De Viermarken zijn enorm variërend. Van verzorging van onze dieren tot klanten helpen in onze winkel, van het besturen van de bus waarmee we de groentepakketten bezorgen tot hout- of metaalbewerking. We hebben een greep uit de mogelijkheden op een rij gezet voor je. Bekijk ze hier!

Wil je ook graag bij ons komen?

Stuur een bericht naar info@viermarken.nl, bel op 053 435 95 72 of kom langs. We hopen je snel te ontmoeten!