Viermarken – Zorgboerderij

Midden in de natuur in het hart van Twente maken we het samen waar.

 

Vers, lokaal & biologisch

We maken, bedenken en creëren producten bij De Viermarken. Verbouwen groente, maken verse taarten, jams en heel veel meer! En oh ja, onze kippen scharrelen heerlijk rond.

Vanuit ons hart

Elkaar helpen zit in onze genen. Pure passie voor het werken met elkaar, met de dieren en de natuurlijke producten in een rustgevende, groene omgeving.

Eigen kracht

Kijken naar wat wél kan, maakt krachtig. Voor jezelf en elkaar, maar het maakt je dagbesteding ook zinvol. Ontdek en ontwikkel je talent bij De Viermarken.

Onze idealen

Welkom bij De Viermarken. We geloven dat werken bij ons bijdraagt aan een zinvol bestaan. We kijken naar wat wél kan. We zoeken grenzen op, waar anderen stoppen. We geloven in de talenten van onze mensen en helpen ze deze verder te ontwikkelen. En dat draagt weer bij aan een mooi resultaat voor henzelf en onze klanten. Want zinvol bezig zijn maakt je gelukkiger, productiever en beter.

Meer over De Viermarken

Omringd door dieren

Je wordt omringd door dieren bij De Viermarken. Zeven damherten (een bok en zes hindes), drie geiten, drie ezels, een heel stel schapen, vijf pony’s, vijf jonge waterbuffeltjes van de Buffalo Farm Twente uit Denekamp, meer dan 100 scharrelkippen en de erfkat. Dierenwelzijn is bij ons een bewuste keuze.

Lees hier waarom

Werken bij De Viermarken

Geen plek zo veelzijdig als De Viermarken. Wij geloven in mensen, in hun talent en alle mogelijkheden die er wél zijn. Zelfwaardering, respect voor elkaar en talentontwikkeling zijn voor ons belangrijke waarden. We maken geen onderscheid tussen vrijwilligers, medewerkers, cliënten of andere ‘groepen’. We doen het namelijk samen.

Heb je zin om jezelf te ontwikkelen en wil je werken in een hecht team?

Kom ook werken bij ons

Maatregelen i.v.m. het COVID-19 virus

Zie ook de video die VWS gemaakt heeft over het werken tijdens de Corona-tijd

Volg ons op Facebook

Op onze Facebook-pagina delen we regelmatig berichten over onze boerderij en theehuis, onze mensen, onze producten, de dieren, nieuwtjes, evenementen als zondagsmarkten en onder meer lekkere recepten.

Neem een kijkje achter de schermen op een laagdrempelige manier. Kom ook gerust in het echt ervaren hoe het bij ons is.

Volg ons hier