Nieuws – Viermarken

Open dag van Stichting Boerderij ‘De Viermarken’

19 juni 2022 van 12.00 uur – 17.00 uur

30+2! Ervaar ‘De Viermarken’

Misschien ken je ons al wel: Die biologische boerderij aan de rand van het Abraham Ledeboerpark, achter de voetbalvelden van Achilles en Emos.  Is dat geen stichting? Werken daar ook geen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Dat klopt: Wij zijn een stichting en bij ons werken een heleboel mensen met verschillende talenten. Samen runnen we de boerderij. Je bent van harte welkom nader kennis te komen maken.

Misschien ben je al wel eens over de Viermarkenweg gefietst en dacht je: ‘Wat zou dat zijn?’ Misschien ben je ook al wel eens in ons winkeltje geweest of heb je een kopje koffie gedronken op het piepkleine terrasje voor de winkel. De Viermarken is zoveel meer en we zouden graag laten zien wat we echt doen. Dag in dag uit met veel plezier!

Wist je dat er weer lakenvelder koeien lopen in de grote wei als je het Abraham Ledeboerpark binnenkomt? Wij verzorgen die. Net als de waterbuffeltjes die elders in het gebied in de wei lopen. Ook de ezels en herten in het park verzorgen we. Dit jaar hadden we een heleboel lammetjes. Misschien kun je er wel eentje aaien op de open dag. Of even knuffelen met één van de pony’s. Het is ook mogelijk een kopje thee te drinken bij theeschenkerij Oldenhof.

Wij zouden het leuk vinden om wat nader kennis te maken met elkaar. Dit jaar is onze open dag op zondagmiddag 19 juni en ja: Dan is het Vaderdag! Verras je vader met een bezoekje aan onze boerderij en wellicht nog met een cadeau van daar? Kijken bij de lammetjes in de wei, zelfgemaakte baksels proeven en wie weet willen jullie samen wel een wedstrijdje spijkerpoepen proberen. Kijk je liever even rond in de moestuin of wil je een praatje maken met één van ons, dan kan dat natuurlijk ook.

Er is deze dag muziek: het vocaal ensemble De Troubadours en HOT verzorgen een optreden. Lijkt het je leuk zelf muziek te maken op onze op dag? Ook dat kan. Neem dan even contact op met ‘De Viermarken’ door een mail te sturen naar info@viermarken.nl

Nu al zin in? Volg ons dan op facebook, waar we regelmatig een update zullen zetten hoe het ervoor staat met de voorbereidingen en wat we precies gaan doen! Of kom 19 juni en laat je verrassen!

We hopen je te ontmoeten!

 

Namen ons allen,

Mieke van Dragt

Stichting Boerderij ‘De Viermarken

Viermarkenweg 85

7522 LC ENSCHEDE

 

Onderstaand vindt u ons nieuws op Facebook.

Ga direct naar facebook….

Vandaag zijn we weer geopend! U bent van harte welkom van 12.00 uur tot 17.00 uur. Zoals het er nu naar uit ziet wordt het een prachtige zonnige dag🌞 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Bekijk op Facebook
Wijziging in onze openingstijden: Woensdags zijn we nu ook geopend vanaf 08.30 uur! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Na ruim twee jaar was het genieten op de bbq! Heel gezellig met elkaar. ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Zondag 9 oktober is het weer zover. Onze theeschenkerij is dan weer geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Kom gezellig langs op ons terras en geniet van onze eigen gemaakte lekkernijen! Ook is binnen ons winkeltje geopend met verscheidene producten die onze medewerkers zelf hebben gemaakt🍀🍀 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook