Groentepakketten – Viermarken

Groentepakket De Viermarken

Het groentepakket van onze boerderij bestaat wekelijks uit vijf samengestelde groenten, welke goed zijn voor 4 volwaardige maaltijden. Deze groenten zijn afgestemd op het seizoen en komen zoveel mogelijk uit onze eigen moestuin.

Inhoud en prijs

Het pakket is verkrijgbaar in verschillende formaten, namelijk:

– 1p = hoeveelheid voor 1 personen € 7,00

– 2p = hoeveelheid voor 2 personen € 11,00

– 3p = hoeveelheid voor 3 personen € 15,00

– 4p = hoeveelheid voor 4 personen € 19,00

(prijzen per 1 augustus 2020)

Klik om een groentepakket aan te vragen, op deze regel…

Wil je het pakket één of meerdere keren afzeggen, klik dan op deze regel…..

Wekelijks een bijpassend recept

Voor gebruikers van ons groentepakket wordt hieronder iedere dinsdag de weekbrief gepubliceerd.

Extra producten toevoegen

Het is ook mogelijk om standaard producten toe te voegen aan het pakket, bijvoorbeeld elke week biologische eieren van onze eigen kippen, brood uit eigen houtoven, aardappelen, uien, knoflook of fruit.

Voor een overzicht van de actuele prijzen van de extra producten waarmee u uw pakket kunt uitbreiden kunt u opvragen via winkel@viermarken.nl

Afhalen of bezorgen

Het pakket staat elke donderdag vanaf 12.00 uur voor je klaar in onze winkel. Je kan het dan ophalen tot 16.30 uur of op vrijdag tussen 8.30 uur – 16.30 uur.

Als je in Enschede woont is het een optie dat het pakket bij je thuis wordt bezorgd. Het pakket wordt dan op donderdag bij je thuis afgeleverd. De bezorgkosten zijn hiervoor € 2,25. Bij bezorgen wordt er gebruik gemaakt van een krat, deze krat wordt wekelijks bij jou omgewisseld. Wanneer we geen lege krat retour ontvangen, brengen wij hiervoor € 10,- per krat in rekening.

Betaling

Als je het pakket afhaalt in de winkel kun je het daar contant of per pin betalen. Wordt het pakket bij je thuis afgeleverd, dan krijg je achteraf een maandelijkse factuur.

Afzeggen kan tot en met zondag

Vindt de afzegging na zondag plaats, dan zijn wij i.v.m. de reeds gedane bestelling genoodzaakt om 50% van het groentepakket in rekening te brengen. Bij niet afnemen van het groentepakket zonder afzegging brengen wij het volledige bedrag in rekening.

Met vakantie? Pauzeer gerust.

Wil je een week geen groentepakket, omdat je bijvoorbeeld op vakantie gaat? Dit is geen probleem. Geef dit uiterlijk voor maandag door via winkel@viermarken.nl of telefonisch op 053-4359572

Voorwaarden

    • De inhoud van het pakket is onder voorbehoud van levering en kwaliteit.
    • Het is mogelijk om standaard maximaal 2 groenten aan te geven die je niet in het pakket wil. Hierin is wekelijks wisselen niet mogelijk. Mocht je hier gebruik van willen maken, maak je wens dan kenbaar door een mail te sturen naar winkel@viermarken.nl. Je krijgt dan een vervangende groente in het pakket.
    • Het is niet mogelijk om de groente(n) te ruilen bij het afhalen van jouw pakket.

Meer info?

Neem gerust contact met ons op en vraag naar Edwin of Mirjam

Graag tot snel, namens het Winkelteam van De Viermarken